ACTEON és una xarxa de discussió semblant a l’AGDG, però en castellà. Es va crear per a facilitar la comunicació entre genetistes animals hispanoparlants, que solen ser poc inclinats a les discussions en anglès en la xarxa ADGD i que, freqüentment, tenen assumptes comuns per a discutir diferents, moltes vegades dels que es dirimeixen en l’AGDG. Els membres van dels Estats Units a Austràlia, i no cal tenir nacionalitat espanyola per a participar-hi, només se suggereix que els missatges s’envien en castellà.
ACTEON té una pàgina web en la qual es dóna accés al text complet de les comunicacions als congressos espanyols de millora genètica animal, tant els que es produeixen en el marc de les Jornades de Producció Animal com en les Reunions de Millora Genètica Animal.
ACTEON facilita també la informació relacionada amb aquestes reunions quan es produeixen.
ACTEON facilita, així mateix, programari públic sobre temes de genètica i anuncia cursos, màsters, conferències, seminaris i, en general, tot tipus d’esdeveniments acadèmics quan els organitzadors envien les dades perquè es publiquen en la pàgina web.
Finalment, ACTEON té una secció dedicada a facilitar articles que els membres de la xarxa consideren interessants, però que són de difícil accés.
World Rabbit Science és la revista oficial de la World Rabbit Science Association (WRSA). Un dels principals objectius de la WRSA és fomentar la comunicació i la col·laboració entre els individus i les organitzacions associades a la producció i la ciència en general relacionada amb els conills. Les àrees temàtiques inclouen la cria, la genètica, la producció, la gestió, el medi ambient, la salut, la nutrició, la fisiologia, la reproducció, el comportament, el benestar, la immunologia, la biologia molecular, el metabolisme, el processament i els productes.
World Rabbit Science és l’única revista internacional revisada per experts inclosos en la llista ISI Thomson, dedicada a publicar investigacions originals en el camp de la ciència dels conills. Les investigacions i els estudis que es presenten en World Rabbit Science no s’han d’haver publicat anteriorment en una revista científica arbitrada internacional. La política de World Rabbit Science és promoure el coneixement obert en la ciència del conill, per tant, no hi ha honoraris per als autors i l’accés en línia a la publicació és totalment gratuït.
L’impacte de les nostres investigacions se centra en la ramaderia de la Comunitat Valenciana a través de la transferència del coneixement i la formació del sector. La nostra col·laboració amb el govern autonòmic permet, per tant, orientar la nostra activitat per a donar suport a la investigació i la innovació en les empreses ramaderes de la Comunitat.
El Laboratori d’Anàlisi de Llet (LICOVAL) de l’ICTA fa les funcions de laboratori interprofessional lleter en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. Aquesta activitat està emparada pel conveni que hi ha entre la UPV i l’Associació Interprofessional Lletera de la Comunitat Valenciana, associació formada per representants del sector industrial (DANONE, LACTALIS, Associació de Formatgers de la CV) i del sector productor de llet de vaca, cabra i ovella (Unió de Llauradors, AVA, AFRIVAL, AMURVAL, ASOCVAL, CAPRACAS).
A LICOVAL es determina la qualitat de la llet crua que comprèn les indústries als productors i, en funció dels resultats, les indústries estableixen el preu de la llet. Els paràmetres que habitualment s’analitzen en la llet crua són: greix, proteïna, lactosa, extracte sec magre, matèria seca, recompte de cèl·lules somàtiques, recompte de gèrmens, presència d’inhibidors i punt de congelació. Tots els resultats analítics que s’hi obtenen s’envien tant a la indústria com als mateixos ramaders.
A més, LICOVAL també porta a terme activitats d’assessorament i formació als ramaders i industrials en tots els aspectes relacionats amb la qualitat de la llet crua i el procés de presa i transport de les mostres de llet. Per a poder exercir les funcions esmentades, LICOVAL disposa de tècnics de laboratori i específics i equips automàtics per a l’anàlisi de la llet (Milko Scan FT120, Milko Scan FT6000, Fossomatic 5000, Bactosan FT50, crioscòpia Funke Gerber).